Varde – Snertingdal 2-3

Siste kamp før sommerferien har kommet og motstander er formlaget Varde. Varde sto med 3 seiere på rad på like mange kamper, så dette skulle på ingen måte bli en «walkover» og det ble det heller ikke på noen måte. En jevnspilt fotball kamp.

4-4-2:
Snertingdals lag: Alexander Rønningen Stensrud – Marius Holmen, Per Arvid Håkonsen, Nicklas Helli, Bjørn Ole Sakshaug – Mats Hasle, Ketil Owren, Lars Petter Olsen(k), Christoffer Grøterud – Bjørn Tore Alund, Marius Owren

Innbyttere: Svein Inge Alund, Cato Ulvesveen, Hovel Lønnum, Tommy Johansen.

1.omgang:

Kan starte med att Marius Holmen holdt i hele 3 minutter av kampen grunnet strekk, dermed kommer Svein Inge Alund inn og gjør ett aldri så lite comeback etter mange uker på sidelinjen grunnet en skade.

Kampen begynte med ett høyt press fra Varde som tidlig ville sette seg i respekt. De kommer også til noen små halvsjanser men det blir ikke stort ut av det, Alex hadde god kontroll på det som kom. Etter dette våkner Snertingdal mer og legger merke til at Varde står høyt med forsvaret og dette utnytter Snertingdal på en bra måte. Det ble dessverre ikke så mye fint spill denne omgangen, men heldigvis er det Snertingdal som scorer det første målet!

Det første målet kom av den heldige sorten. Christoffer bruker den beryktede ”Grøterudfinta” , som både han og Kristian Grøterud er mestere på å bruke. Unggutten tråkler seg forbi to spillere og fyrer av et skudd som keeper redder, på returen står Bjørn Tore som sklir ballen inn i mål.

Det andre målet kommer av at Nicklas vinner ballen på egen 16 meter og setter i gang turboen med ett gigantisk raid på venstre siden, når han ikke orker mer så leverer han ballen til Christoffer som drar seg innover i banen, slår ballen mellom to spillere til Marius Owren som skyter midt på keeper, der står Bjørn Tore igjen på returen, han bruker veldig lang tid før han sender et løst skudd som keeper kløner inn i mål.

Dette ble også stillingen til pause. 0-2 til Snertingdal.

Pause: Ble gjort en endring i pausen. Bjørn Ole ble erstattet av Cato. Bjørn Tore ble dermed omskolert til venstreback mens Cato tok plass på topp sammen med Marius Owren.

2.omgang:
Snertingdal har mer ro over spillet nå enn i 1.omgang, det som er positivt med Snertingdal denne gangen er att Snertingdal klarte og bruke vingene mer effektivt, komme til flere innlegg. Samtidig som midtbanen har god kontroll på kula med Lars og Ketil. Kan virke som om Varde var litt utslitt etter 1.omgangen, men så feil kunne man ta.

Plutselig så scorer Varde sitt første mål og det er kamp igjen, nå presser Varde mer på og vil tydeligvis score flere mål og dessverre lyktes Varde med det. Det er litt klønete forsvarspill på begge målene, lite press i ballfører. Kan virke som om Snertingdal slapp seg litt ned i denne perioden.

Det blir gjort to bytter, Hovel kommer inn for Marius og Bjørn Ole erstatter Svein Inge som gjorde en god figur i sitt comeback.

Snertingdal er fullt klar over att en seier her er viktig med tanke på og ha håp til og rykke opp til 4.divisjon.

Andre omgang går inn i sine siste 15 minutter når en lang ball blir sendt i bakrom som går forbi begge midtstopperne til Varde . Christoffer løper fra høyrebacken og blir revet ned akkurat på 16 meter. Nicklas curler frisparket elegant over muren og i mål. Endelig varer ledelsen også helt inn!

En viktig og særdeles god seier mot Varde. Dette var siste kamp før ferien, neste kamp spilles 02.08 i Vang. Ha en riktig god sommer alle sammen!

Mål:
0-1: ( Bjørn Tore Alund/ass. Christoffer Grøterud)
0-2: ( Bjørn Tore Alund/ass. Marius Owren)
1-2:
2-2:
2-3: (Nicklas Helli)


Publisert

i

av

Stikkord: