Startpakke til nye o-løpere.

DSC_001 korr

SIF Orientering kan nå tilby en startpakke med utstyr du har bruk for hvis du vil prøve deg på orientering «på ordentlig». Pakken inneholder en elektronisk løperbrikke som du må ha for å starte i orienteringsløp, samt et Silva tommelkompass av god kvalitet. Dette er utstyr som normalt koster ca 1300 kroner. Er du under 20 år og villig til å bruke litt tid i sommer for å finne ut om orientering kan være noe for deg, kan du få denne pakka GRATIS. Din innsats består i å delta på minst halvparten av SIF Orientering sine treninger både i vår- og høstsesongen, samt at du må delta i minst 3 terminfestede løp, hvorav minst ett i RingAlm Cup .

(Antall treninger totalt blir ca 10 på våren og det samme på høsten.  Det blir altså minimum ca 10 treninger å møte på. De terminfestede løpene har klasser i flere vanskelighetsgrader. I nybegynnerløypene kan flere gå sammen og du kan få følge av noen med litt erfaring hvis du ønsker det)

For at du skal slippe å vente helt til høsten med å få startpakka, åpner vi muligheten til å få ut pakka nå, mot at du betaler et depositum på kr. 500,-. Disse pengene får du tilbake i høst dersom du har oppfylt kriteriene ovenfor. Oppfyller du IKKE kriteriene i løpet av sommeren, beholder du utstyret, men du får IKKE pengene tilbake.

Pakka kan «cashes» ut på våre torsdagstreninger framover.

Og for de som ikke har begynt enda: Treningene foregår på Snertingdal skole torsdager kl. 18.00. Vi har plass til flere – både gamle og unge.


Publisert

i

,

av

Stikkord: