Snertingdal – Vest Torpa 2 1-1

Snertingdal gjorde seg klar til sin siste hjemmekamp før ferien mot våre naboer fra Torpa. Men det ingen visste var att dette skulle vise seg og bli en særdeles våt affære.

4-4-2:
Snertingdals lag: 
Alexander Rønningen Stensrud – Tommy Johansen, Per Arvid Håkonsen, Nicklas Helli, Niklas Engen – Mats Hasle, Ketil Owren, Lars Petter Olsen(k), Christoffer Grøterud – Jan Grøterud, Bjørn Tore Alund.

Innbyttere: Marius Owren, Hovel Lønnum, Joakim Røstad, Bjørn Ole Sakshaug, Marius Holmen.

Før vi begynner med selve kampreferatet så vil jeg legge av noen ord til Alexander. Gutten som enda ikke har fylt 15 år, får en forespørsel på kampdagen om han kan steppe inn for Cato. Ikke bare er han så modig att han stiller opp, han spiller også en kjempekamp! Han er totalt uredd innenfor egen 16 meter og er helt sjef. Så dette er uten tvil en gutt med stort talent.

Som jeg nevnte tidligere så skulle dette vise seg og bli en våt affære. Før kampstart så tar dommeren til seg kampledere for begge lagene og lurer på om vi vil spille kamp. Og med tanke på att alle allerede hadde kommet så syns begge lag att det er for sent og utsette kampen, dermed blir det kamp!

Det var ingen lett gressmatte å spille på, regnet pøste ned og det hadde dannet seg store dammer med vann så si over hele banen. Det jeg prøver å si her att dette ble ikke noe fintspillende kamp, det var helt dødens og prøve å holde ballen på bakken. Dette innebærer at det blir mange fysiske dueller på midten av banen hvor Lars er veldig god og ha.

1.omgang:
Torpa tok avspark og det første de gjorde var og fyre av ett skudd fra midtbanen, men Alex har selvfølgelig god kontroll på det forsøket.
Etter dette så har Snertingdal mest ball og skaffer de fleste sjansene. Jan viser seg og være utmerket som oppspillspunkt, tar ned baller fra luften og fordeler ballene videre så mye det lot seg gjøre. Vi skapte flest sjanser på høyresiden med Tommy og Mats når de fikk slå innlegg, men ble aldri de største sjansene ut av det. Den største sjansen til Snertingdal kom på corner fra Ketil, som ble slått i ett perfekt område hvor både Tommy og Bjørn Tore gikk på ballen fra 5 meter, hadde det vært bedre kommunikasjon mellom de to hadde fort stått 1-0 til hjemmelaget.

Utenom dette skjedde det ikke så mye, bare noen små sjanser til begge lag. Men begge lag hadde nøytralisert hverandre.

 

Pause:   Snertingdal gjør noen grep i pausen, Joakim kommer inn for en små syk Christoffer. Tommy dyttes inn som midtstopper, Ketil ut på høyreving og Nicklas danner par med Lars på midtbanen.

 

2.omgang: Regnet har omsider sluttet og sola begynner sakte men sikkert å titte frem. Vi merker etterhvert att det er mulig og spille litt ball på bakken igjen, Snertingdal starter presset i 2.omgangen.

Etterhvert utvikler 2.omgangen seg slik som 1.omgangen ble, Torpa dukket som regel opp på sidene og kom til innlegg men de ble enten klarert unna eller så hadde Alex full kontroll.

Midtveis i omgangen gjør vi også to bytter til, Bjørn Ole og Marius Holmen kommer inn de erstatter Tommy og Ketil.

Men de siste 15 minuttene eksploderer litt. Snertingdal får en corner fra høyre side som etterhvert ender opp hos Jan og etter litt krangling på 8 meter fra mål så får Jan fyrt av ett slapt skudd som de fleste(med Snertingdals øyne) ser er inne, men dommeren dømmer videre uten og notere ett mål. En kjempe mulighet!

Etter dette så våkner også Torpa litt mer, de har mer ball og vil score ett mål. Etterhvert får Torpa målet sitt, det er bare noen minutter igjen av kampen når det kommer ett innlegg fra høyre etter dårlig press og innlegget treffer hodet til Morten Enger som elegant header den over en sjanseløs Alex i mål.

Nå haster det for Snertingdal, Torpa som har spilt 5 kamper tidligere denne sesongen uten seier ligger ann til sin første 3’poenger. Meeeeeen, det skjer heldigvis ikke.

Snertingdal får innkast ca ett minutt etter målet til Torpa, Marius tar innkastet og kaster det inn mot 16 meteren til Torpa, Lars plukker opp ballen og slår ett strålende innlegg på bakre stolpe hvor Jan dukker opp. Jan får veldig god tid og setter skuddet i mål fra ca 5 meter. Jan viser dermed igjen hvorfor han er så viktig for dette laget.

Mål:
0-1: (Morten Enger)
1-1: (Jan Grøterud/ass. Lars Petter Olsen)

Snertingdals beste: Alexander Rønningen Stensrud

NB: Tar forbehold om eventuelle skrivefeil 🙂


Publisert

i

av

Stikkord: