Snertingdal tok i mot Vang FK i serieåpningen den 08.05.

Snertingdals lag: Cato Ulvesveen – Joakim Røstad, Per Arvid Håkonsen, Lars Petter Olsen(k), Niklas Engen – Christoffer Grøterud, Ketil Owren, Nicklas Helli, Bjørn Tore Alund – Jan Grøterud, Tommy Johansen

Innbyttere: Marius Owren, Bartek Nejman, Carlos Jaramillo, Bjørn Ole Sakshaug, Hovel Lønnum

1. Omgang

Snertingdal visste att for og vinne denne kampen måtte vi klare og spille vårt eget spill og ha innsats. Snertingdal dominerer banespillet de første 15-20 minuttene.
Og det tok ikke lang tid før årets første scoring kom, når vi rundet 10 minutter spilt så fikk Jan ballen utenfor Vang’s 16-meter og skyter i tverrleggeren og på returen dukker Ketil opp og header nydelig over keeper.

Langt frispark fra Vang som Snertingdal får klarert

Snertingdal fortsatte og trille ballen og spille eget spill og Vang kommer ikke til noen opplagte sjanser. Men etterhvert så tar Vang over mer av banespillet, og når det har blitt spilt 40 minutter så kommer det en lang ball fra Vang i bakrom hvor Snertingdal tilsynslatende har god kontroll-
og skal spille ballen tilbake til keeper Cato men pasningen er upresis og svak og spissen til Vang jager pasningen samtidig som at Cato kommer ut, Cato takler og treffer både ball og spiller og dommer blåser straffespark. Men straffesparket blåses langt over målet til Cato.
Noen minutter etterpå så kommer det en lang ball fra midtstopper Lars opp til vår spiss Jan, han tar ned ballen vender og lobber den elegant over keeper fra 20 meter. Nydelig utført scoring og dermed står det 2-0 til pause.

2. Omgang

Det ble tydelig sagt noe i pausen i garderoben til Vang, for de startet og presse fra første sekund på ballen. De dominerer banespillet samtidig som Snertingdal har kommet i en dårlig periode med dårlige pasninger og løp. Snertingdal lot seg bli presset tilbake av Vang som viste stor vilje i 2.omgangen.
Men selvom Snertingdal er i dårlige periode av kampen med ballbehandling så jobber Snertingdal hardt og sørger for att Vang ikke kommer til spesielle store sjanser. Vang fortsetter og styre spillet og etterhvert får de utteling etter 75 minutter hvor Vang får en corner som skrus inn direkte i mål. Vår ellers gode målvakt for dagen, Cato var dessverre litt uheldig med denne.

Cato vinner en duell mot Vang spiller etter ett innlegg
Cato vinner en duell mot Vang spiller etter ett linnlegg

Dette gir Vang ytterlige vilje til og fortsette og bare 2 minutter etterpå så scorer Vang igjen. Denne gangen kommer spissen alene med Cato og setter den elegant ned i hjørnet..
Etter to kjappe mål av Vang, tar Snertingdal grep og gjør 3 bytter. Inn kommer Marius Owren, Bjørn Ole Sakshaug og Bartek Nejman. Dette gir friskere ben offensivt og etter 83 minutter så får Tommy ballen på 16 metern til Vang og spiller en pasningen mellom 3 Vang spillere og på løp i boksen er Ketil som får med seg ballen forbi keeper og sklir ballen i mål, og dermed er Snertingdal oppe i 3-2 ledelse!
Det blir noen nervepirrende sluttminutter hvor Vang presser høyt, men Snertingdal holder unna og sikrer 3 poeng.

Banens beste: Ketil Owren.

Mål:
1-0 (10 min, Ketil Owren/ass. Jan Grøterud), 2-0 (45 min, Jan Grøterud/ass. Lars Petter), 2-1 (75 min, Vang), 2-2 (77 min, Vang), 3-2(Ketil Owren/ass. Tommy Johansen)