Snertingdal – Ringsaker/Nes 2-1

11824221_813655642085423_1023874817_n
Innbyttere:
Jan Grøterud (byttet inn), Marius Holmen, Ketil Owren (byttet inn), Mats Hasle (byttet inn)

1.omgang: Kampen begynner med at Ringsaker/Nes kommer gjennom alene mot keeper allerede etter ca 2 minutter, men det blir reddet mesterlig den av nybakte keeperlegenden Per Arvid og blir slått videre ut til corner. Etter sjokkstarten så klarer Snertingdal å løfte spillet. Ringsaker/Nes på sin side er veldig interessert i å trille ballen via midtbanen og prøver å slå flankespillerne i bakrom, men lykkes ikke så veldig godt med det.

Etter 12 minutter lykkes det i stedet for Snertingdal. Christoffer mottar ballen ute på siden, han drar seg inn i banen og sender en lang pasning i bakrom mot Sivert. Sivert løper i fra forsvarspilleren til Ringsaker/Nes og stopper ballen før han så tar en liten dragning forbi spilleren, og legger et hardt innlegg inn i boksen. Der kommer Vegard susende som en kanonkule mot første stang, og header ballen rett opp i vinkelen. Pent angrepsfotball av Snertingdal.

Etter 2o minutter sitter den igjen for Snertingdal! Ringsaker/Nes får et innkast høyt opp i banen og flytter opp spillere. Etter mye klabb og babb ender ballen opp hos Cato. Han ser at Sivert lukter bakrom og chipper ballen pent over forsvarsrekka. Sivert ser at keeper står langt ute, så fra 35 meter forsøker han seg på en halv-volley. Skuddet er meget bra, går i en bue over keeper og bort i det lengste hjørnet. For en start på kampen for Snertingdal!

Videre ut i omgangen kommer Ringsaker/Nes til flere store muligheter, men Snertingdal er bra organisert bakover i banen og de fleste sjansene blir klarert. Ringsaker/Nes hadde flere cornere i løpet av kort tid uten at det ble noen store muligheter ut av det. Ved to anledninger roper både spillerne og innbytterbenken til Ringsaker/Nes på straffespark, men til ingen nytte. Litt senere får Snertingdal løftet laget litt lenger oppover på banen. Vegard tar med seg ballen og setter fart. Han dribler seg forbi en Ringsaker/Nes spiller og spiller til Cato. Cato er våken og ser at Vegard fortsetter løpet. Cato sender ballen gjennom forsvaret, Vegard tar den med seg og kommer alene med keeper. Vegard løfter blikket og forsøker å sette den i mål, men forsøket blir reddet ut til corner av en Ringsaker/Nes spiller som kaster seg inn foran mål.

2.omgang:

Denne omgangen blir Snertingdal løpende mye imellom Ringsaker/Nes spillerne. Ringsaker/Nes har bestemt seg for å gå hardt ut og sette Snertingdal under press. Selv om Ringsaker/Nes har ballen mye, så blir som regel det de prøver å tatt hånd om av Snertingdal spillerne som virkelig ofret seg for å beholde ledelsen.

Som i første omgang kommer Ringsaker/Nes til mange muligheter på dødball og innlegg, men likevel ikke de største sjansene. En som er verdt å nevne er på en corner hvor ballen lempes inn i feltet hvor det er mange tøffe dueller. Corneren blir først headet halvveis ut, men rett i en Ringsaker/Nes spiller som skyter på direkten fra 8 meter, men rett på keeper.

Snertingdal på sin side slet med å komme til muligheter i denne omgangen og etter hvert begynte de å se litt slitne ut. Innsatsen var der virkelig og alle gjorde sin jobb for at Ringsaker/Nes ikke skulle få noen poeng.

Men når det gjenstår ca 5 minutter av full tid får Ringsaker/Nes lønn for strevet. Det spilles en ball opp til høyrevingen. Han bruker litt tid før han slår et bra innlegg foran mål. Der vinner en Ringsaker/Nes spiller duellen og header hardt tilbake i lengste hjørnet. Dermed står det 2-1 og Ringsaker/Nes fikk det plutselig veldig travelt.

Dommeren på sin side fikk mange situasjoner å håndtere i dagens kamp. Mange tøffe dueller og småskader som ble avgjørende når dommeren legger på en del minutter etter 90 minutters spill. På overtid får Christoffer direkte rødt kort på en takling. Dommeren var ikke 100 % sikker i sin sak og måtte snakke med linjedommer som sto tett oppi situasjonen, dette hadde uansett ikke noe å si for kampresultatet. Snertingdal vinner denne kampen 2-1!