4-4-2
Snertingdal: Ole Kristian Haugen, Svein Inge Alund, Tommy Johansen, Nicklas Helli(K), Stian Engen – Joakim Røstad, Ketil Owren, Lars Petter Olsen, Marius Holmen – Bjørn Tore Alund, Jan Grøterud

Innbyttere: Anders Haugen, Gjermund Grøterud, Svein Olav Johansen, Egil Skiaker, Sivert Lomsdalen, Christoffer Grøterud

1.omgang:

Etter 5 minutter så viser Stian hva han er god for. Han sender en langpassning opp mot Bjørn Tore som har god tid, han ser at Jan kommer på løp og Jan setter den kontrollert i mål. Det er tydelig at det er Snertingdal som ønsker å styre kampen, de første 10 minuttene har nesten ikke Ringelia fått føle på ballen.

Etter 17 minutter kommer Stian opp fra sin venstreback. Han bruker sin strøkne fot og slår et innlegg mot lengste stolpe, der står Jan og sette inn dagens andre mål!

Noen minutter senere fører Svein Inge ballen opp, sentrer en smart ball nedover mot dødlinjen til Joakim som slår et bra innlegg. Igjen kommer ballen der Jan står, han skyter direkte. Men keeper er kjapt nede og redder strålende.

23 minutter spilt da Snertingdal får corner. Stian går over fra sin venstreback posisjon og skal slå en innoverskrudd corner. Corneren blir slått inn i feltet, keeper hopper opp i luften for å plukke ballen, men keeper får ikke kontroll og mister ballen. Og ballen faller ned der Jan står som får en lett oppgave med å sette ballen i mål. 3-0!

Litt senere har Nicklas ballen på egen banehalvdel. Han løfter hode og ser at Marius har god plass, Nicklas sender en lang høy ball bak forsvaret til Ringelia. Marius plukker opp ballen før den går ut dødlinjen og går lett innover 16 meteren. Jan løper litt ut i feltet for å slippe markering og får tilslutt ballen fra Marius, og Jan skyter rolig i mål. 4-0!

5 minutter før pause så kombinerer Bjørn Tore og Ketil. De to spiller et veggspill og tilslutt får Bjørn Tore skudd fra rundt 16 meter. Keeper må kjapt ned for og redde. Nære på at Bjørn Tore scorer etter sitt «comeback».

I pausen kommer Anders inn for Marius.

2.omgang:

55 minutter spilt da Svein Olav gjør «comeback» han erstatter Tommy og går inn i midtforsvaret.

Lars har ballen dypt inne på Ringelia sine halvdel. Han ser at Jan lukter på offisidelinjen, Lars sender en høy ball bak forsvaret til Ringelia. Jan bruker en touch på å få kontroll på ballen og skyter på neste. Keeper er sjanseløs og det er 5-0!

Like etter dette kommer det noen bytter. Christoffer kommer inn og erstatter Stian. Anders ned som venstreback mens Christoffer tar venstre kant. Sivert kommer også inn og erstatter dermed Bjørn Tore.

Det tar ikke lang tid før Sivert viser seg frem. Sivert går innover på banen og får ballen på venstrebenet og skyter tilbake i det hjørnet han kommer fra. Men keeper er igjen kjapt nede ved stolpen og redder skuddet.

Etter 75 minutter kommer Gjermund inn. Han erstatter Lars Petter. Men Gjermund må bytte igjen etter 3 minutter spilt da han får en arm i ansiktet så han må ha pleie. Dermed kommer Marius inn igjen.

Det er spilt i 80 minutter da dagens desidert peneste mål kommer! En lav pasning opp til Jan som møter, han ser at Marius løper fremover og sentrer videre. Marius spiller igjennom Ketil på første touch med en smart pasning mellom midtstopper og back. Ketil er alene med keeper og lobber elegant over keeper og i mål. 6-0!

Like etter målet blir det gjort en god del bytter. Gjermund har gitt nesen litt plastisk kirurgi og er dermed klar for dyst igjen. Samt at Egil kommer inn og erstatter Svein Inge

Etter 84 minutter så spiller Ketil igjennom Christoffer. Men grunnet litt skrått hold og offensiv keeper så får ikke Christoffer så god tid, så skuddet går dermed i nettveggen.

4 minutter senere så har Jan ballen på høyre kanten. Gjermund er på et dypt løp og løper inn i feltet. Jan slår et presist innlegg og treffer Gjermund som header ballen til høyre for keeper.

Da ble sluttresultatet hele 7-0! Det betyr at Snertingdal har spilt 3 kamper så langt i sesongen, og alle kampene har Snertingdal scoret 7 mål. Neste kamp for Snertingdal er hjemme mot Vest-Torpa 2 torsdag den 12.06 klokken 19:00. Vel møtt!