Snertingdal G19 – Gjøvik Lyn FK 2-1

Snertingdals lag: Ole Kristian Haugen, Martin Strand, Tony Ambjør, Niklas Engen, Bjørn Ole Sakshaug – Daniel Berg, Simen Skiaker, Vegard Jostad, Kristian Grøterud, Christoffer Grøterud – Sivert Lomsdalen

Innbyttere: Tomas Pedersen, Joakim Røstad, Joachim Brobakken

Dette skulle vise seg og bli en tøff kamp med mange utskiftinger og endringer underveis. Samt en god del slitne ben på alle spillerene. Noe som preger kampen spesielt, en kamp med mange dueller og ingen spesielle store sjanser.

1.omgang:

Det skjer relativt lite de 10 første minuttene. Ballen er stort sett på midten av banen, mens spillerne kriger for å få overtaket. Men begge lagene er veldig gode når det gjelder og forsvare seg. Dessverre etter 8 minutter må Niklas vinke farvel til publikum. Etter en løpeduell så faller Niklas og vrir seg i smerte og må byttes ut. Inn kommer Tomas, Daniel flyttes ned som midtstopper og Tomas tar rollen som høyre ving.

15 minutter spilt da Ole Kristian tar et langt avspark. Ballen kommer tilslutt til en feilvendt Sivert på 18-meter, som har mann i rygg, men ser at Christoffer er bedre plassert og sentrer. Christoffer fyrer av på første touch, men skuddet går utenfor.

Noen minutter senere får Gjøvik en corner. Corneren slås innoverskrudd, en Gjøvik spiller vinner duellen inne i feltet, men headingen går utenfor.

Bare to små minutter etterpå kommer det vi har ventet på; Christoffer vinner ballen langt inne på venstre kant langt inne i Gjøvik sin banehalvdel. Han ser at Sivert er på farten med engang, og sentrer ballen på utsiden av midtstopper. Sivert er i en løpeduell med den andre midtstopperen samt at keeper kommer ut, men Sivert rekker å ta ballen først og lurer keeper. Han bruker to touch for å få bedre vinkel på målet og setter den rolig inn på åpent mål. Strålende!

På overtid i førte omgang så får Snertingdal et frispark på venstre siden. Rundt 20 meter skrått fra mål. Sivert gjør seg klar, mange forventer vel et innlegg, men Sivert ser mulighet for å score her. Han skyter i lengste, retningen er veldig bra, men dessverre går ballen i netttaket. En god mulighet.

I pausen må dessverre Tony byttes ut med en lårhøne han fikk sist kamp mot Dokka. Joakim kommer inn og Vegard dyttes ned som midtstopper. Tomas inn sentralt i banen mens Joakim blir høyreving.

2.omgang:

Denne omgangen starter som den første. Men etter 52 minutter spilt så etablerer Gjøvik seg høyt på banen. Og får vel 4 cornere på rad, men Snertingdal står i mot alle gangene og får tilslutt klarert.

Rundt ti minutter senere så får Snertingdal et frispark litt over på banehalvdelen til Gjøvik. Sivert går for å ta dette, han slår ballen langt inne i feltet. Der hopper Kristian opp og vinner duellen, ballen styrker stolpen.

65 minutter spilt da Tomas har ballen på midten og ser at Christoffer er på et løp, Tomas sentrer igjennom. Christoffer mottar ballen og ser at keeper kommer ut og dermed er litt på halvdistanse. Christoffer lobber ballen elegant over keeper og ballen ender i mål! 2-0. Har han lært av Marius Holmen tro? Uansett, strålende prestasjon av Christoffer og bra sett av Tomas.

Bare 4 minutter senere så skaper Gjøvik spenning i kampen igjen. Gjøvik vinner et frispark på venstrekanten. Det slås innover i feltet hvor Said Hakim Bakhshi står og som ruger høyest og header kontrollert til høyre for Ole Kristian. 2-1

Joachim erstatter Simen i noen minutter etter at Simen ligger nede etter en duell. Han kommer seg på bena igjen og kommer innpå banen igjen litt senere.

Etter 86 minutter så er Tomas våken og lukter en løs pasning fra Gjøviks midtstopper omtrent på midtstreken. Tomas får kontroll på ballen og bruker farten sin, igjen kommer keeper ut og gjør målet mindre for Tomas. Kan virke som om han også prøver en lobb, men dessverre spretter ballen idet han skal skyte og dermed går ballen langt over. Men våkent og bra gjort av Tomas som vinner tid for Snertingdal.

88 minutter spilt da Gjøvik har ballen innenfor 16 meteren til Snertingdal, Gjøvik spilleren faller og alle spillerne med hvite drakter skriker intenst etter straffe, men får det ikke. En omdiskutert situasjon som går Snertingdal sin vei.

Og når dommeren blåste i fløyta for siste gang i kampen så kunne Snertingdal spillerne juble. En bra prestasjon, på en ellers dårlig bane.

Mål:

1-0: (Sivert Lomsdalen/ass. Christoffer Grøterud)
2-0: (Christoffer Grøterud/ass. Tomas Pedersen)
2-1: (Said Hakim Bakhshi)


Publisert

i

av

Stikkord: