Snertingdal – Dokka Sportsklubb 0-2

Kampen kort oppsummert:
sau

Neida! Fra spøk til alvor.

Snertingdal tok imot Dokka Sportklubb til toppkamp i 5.divisjon. Rammen rundt kampen var bra, det var strålende vær og mange supportere tok turen og det setter vi stor pris på.

4-4-2
Snertingdals lag: 
Cato Ulvesveen – Joakim Røstad, Per Arvid Håkonsen(k), Tommy Johansen, Bjørn Ole Sakshaug – Niklas Engen, Ketil Owren, Nicklas Helli, Christoffer Grøterud – Jan Grøterud, Bjørn Tore Alund.

Innbyttere: Marius Owren, Lars Petter Olsen, Hovel Lønnum, Svein Inge Alund, Marius Holmen.

1.omgang
Dokka startet med veldig høyt press med direkte og høye baller mot forsvaret til Snertingdal. Det virket som om Dokka spillerne var tente etter og rette opp inntrykket fra sist kamp mot Varde. De gikk veldig offensivt ut og ballen befant seg så si på banehalvdelen til Snertingdal. Det ble mange dueller og lite fint spill. Dokka var friske og skapte mye på kantene. Etterhvert får Dokka en corner som skrus inn i feltet, Snertingdal har ikke rukket å organisere seg i feltet og ballen ender til slutt hos Espen Haugerud som setter den i mål. Målet gir Dokka mer selvtillit og vil ha mer, men Snertingdal var ikke helt ufarlige de heller. Det som er en lang klarering fra Tommy ender til slutt opp hos Christoffer som får kontroll på ballen på rundt 16 meter. Han prøver ett skudd som reddes av keeper som gir retur, der dukker måltyven Jan opp og normalt setter han disse sjansene, men keeper er kjapp oppe og redder igjen.

Rundt halvveis i omgangen så skjer det som ikke skal skje. Kim Granvang mottar ballen innenfor 16 meteren til Snertingdal, han vender opp etter svakt forsvarsspill av Per Arvid som faller og tar med seg Kim. Dommeren lar seg lure og dømmer straffespark (av den billige sorten) men dømt er dømt. Straffesparket tas av Espen Haugerud som setter den i høyre hjørnet, Cato strekker seg så lang han er, men klarer ikke og ta den.

Ellers ble det noen små sjanser til begge lag, men stillingen er 0-2 til pause.

Pause: Det blir gjort noen endringer i pausen, Per Arvid erstatter Cato i mål og Marius kommer inn som spiss sammen med Jan. Ellers kom Lars inn for Niklas tidlig i omgangen på grunn av skade.  

2.omgang
2.omgangen ble sterkt preget av mange bytter og skader. Det skjer fint lite i omgangen, Snertingdal løfter seg mange hakk i troen på en redusering. Men verken Dokka eller Snertingdal skaper de store sjansene og ballen befinner seg mest på midten av banen. Man merket det godt på banen att det var ett lokaloppgjør grunnet mange tøffe dueller.
Snertingdal fikk mer kontroll på kampen etter att Snertingdals beste for dagen, Lars Petter ble flyttet opp på midtbanen for å krige.

Som tidligere nevnt så var det ikke noen store sjanser i denne omgangen, men Dokka var farlige frempå noen ganger og fikk noen frispark fra farlig hold, men Snertingdal hadde god kontroll på det som kom.

Snertingdal hadde håpet og true Dokka mer enn de gjorde, men det var mange slitne ben utpå der. Jo mer tiden gikk jo nærmere kom Snertingdal, anført av en ellers frisk Jan Grøterud. Men det resulterer ikke i noe mål og kampen ender 0-2 til Dokka.

Mål:
0-1: (Espen Haugerud)
0-2: (Espen Haugerud)

Snertingdals beste: Lars Petter Olsen

Info:

Fredag den 17.06 reiser Snertingdal til Ringelia. Da er målet å rette opp en ellers dårlig kamp og komme tilbake på vinnersporet igjen.


Publisert

i

av

Stikkord: