SKIsports Sommerskiskole 2015 på Dalseter Høyfjellshotell


Vegard Brobakken, André Brobakken, Jon Strand og Anders Kvamme Felde deltok 25. – 30. juni på uke 2 – SKIsports Sommerskiskole på Dalseter Høyfjellshotell i Espedalen. Karen Amalie Nordseth og Kristine Søreng Engen deltok på Uke 1, 19. juni – 24. juni.

Masse ungdommer samlet fra hele Østlandet, mest fra Oslo, fra 12-18 år, for å drive med intensiv skitrening og sosial moro.

Det var 4 økter daglig, med instruksjon og variert trening i bl.a. rulleski, imitasjon, styrke, intervall og hurtighet. De ble delt inn i grupper på 15-20, etter alder, og med hver sine trenere. Trenerne var flinke og hyggelige. Alle var relativt unge.

Det var tidvis tung trening, men veldig artig, ifølge gutta. Foruten lange joggeturer, intervall-, og spensttrening, drev de med ballspill, Navy seals (militær hinderløype) og gikk på fjellturer, det ble arrangert Tine-lekene og motbakkeløp i slalåmbakke.
Konkurranser – individuelt og mellom gruppene – var ekstra motiverende, og til slutt vanket fine premier. Hyggelig og sosialt samvær med trenere og andre ungdommer hører også med på sommerskiskole.

Hotellet serverte sunn og god mat, og de 4 guttene fra Snertingdal’n fikk bo på samme rom. Svømmebasseng og kiosk var heller ikke dumt.
Foreldrene kunne følge med på daglige oppdateringer på egen Facebookgruppe, og kunne kikke på bilder fra dagens aktiviteter. Alt i alt et flott opplegg, sponset av SIF ski. Tusen takk.

klikk/trykk på bilde for å se større. Bla med piltaster

Foto: SKIsports Sommerskiskole


Publisert

i

av

Stikkord: