4-5-1
Snertingdals lag: Ole Kristian Haugen – Bjørn Ole Sakshaug, Tony Ambjør, Niklas Engen, Martin Strand – Joakim Røstad,  Thomas Pedersen, Kristian Grøterud(k), Simen Skiaker, Christoffer Grøterud – Sivert Lomsdalen

Innbyttere: Håvard Snekkerhaugen, Vemund Snekkerhaugen.

1.omgang

Raufoss tar kommandoen med engang. Det tar ikke engang ett minutt før de får ett frispark på kanten av 16 meteren som ikke direkte var ett direkte farlig skudd, og som Ole Kristian har god kontroll på.
Snertingdal klarer ikke å holde på ballen og Raufoss har fortsatt god kontroll og er veldig direkte fremover. Så etter 3 minutter får Raufoss ett nytt frispark fra 17 meter. Ole Kristian dirigerer muren, men Raufoss spilleren får ett veldig godt treff mot nærmeste hjørne og over muren. Ole Kristian strekker seg så lang han er og redder mesterlig.

Raufoss fortsetter å styre spillet, Snertingdal legger seg lavt og lar de spille. Så etter 7 minutter får «utlånte» Fredrik Haganæs ballen på høyre kanten, går litt innover før han skrur inn ett veldig bra innlegg mot 5 meteren, der kommer dukker Even Sangnes opp og vinner hodeduellen å styrer ballen i det lengste hjørnet. Standarden er satt.

Etter målet så styrer fortsatt Raufoss spillet, det tar bare 3 minutter før Raufoss igjen får en stor sjanse. Raufoss spiller mye bra på små flater og får til ett bra skudd fra 18 meter mot nærmeste kryss, men igjen så er Ole Kristian igjen med på notene og redder. Han holder Snertingdal inne i kampen.

Men etter 12 minutter så tar venstrebacken til Raufoss med seg ballen over midten, så løfter han blikket og slår en lang pasningen mot 16 meteren til Snertingdal. Det er en strålende pasning som dukker opp hos Håvard Myhre som tar den på halv volley i lengste hjørnet.

Etter 2-0 målet så slipper Raufoss gassen litt, og roer ned spillet. I løpet av 15 minutter så hadde ikke Snertingdal ballen omtrent i det hele tatt.
Snertingdal ble fortsatt liggende lavt og satse på kontringer, mens Raufoss hadde ballen mest og skaper sjansene.

Det skjer ikke så mye før klokken tikker 40 minutter. Da eksploderer det! Raufoss er veldig tålmodige, og starter et flott angrep helt bakfra. Masse spill mellom forsvar og midtbane før Raufoss bestemmer seg for og sette opp farten. Det blir igjen mye spill på små flater og veggspill før stikkeren bak forsvaret kommer, og der dukker Helo Baram opp og setter ballen kontrollert i nærmeste hjørnet. 3-0!

Så tar Snertingdal avspark. Tony ender opp med å få ballen, og sender en lang ball opp mot forsvaret til Raufoss, der var backen til Raufoss uheldig. Han får ikke kontroll på ballen og headingen ender opp hos  Christoffer som luktet muligheten, han er iskald mot en utrustende keeper og skyter til høyre for keeperen. Bra gjort av Christoffer

Da var det ett lite håp tent for guttene, men så på overtid får Raufoss en corner. De tar en kort corner, Raufoss spilleren får ballen feilvendt på 16 meter, men klarer å vende opp før han legger inn i feltet og det står Per Kristian Jansen og bredsider den i mål. Og det var det siste som skjedde i 1.omgangen, og resultatet er 4-1

2.omgang

2.omgang starter på best tenkelige måte! Publikum har ikke engang rukket å sette seg ned på plassene sine før Håvard om har kommet inn i pausen får ballen på høyre kant etter att ett skudd fra Sivert ble blokkert. Han slår ett lavt og bra innlegg, der står Thomas og setter den iskaldt i mål. 4-2!

Snertingdal øyner en liten mulighet etter det målet. Spilt 48 minutter da, Sivert mottar ballen feilvendt på venstre kant. Han klarer å vende opp og drible to spillere før han setter fart mot dødlinjen og slår ett lavt innlegg på første stolpe, der kommer Kristian på ett løp, men skuddet ender dessverre like utenfor målet til Raufoss.

Så blir det rolig en god stund, Masse spill midt på banen og ingen spesielle sjanser.
Sivert har gått ned som høyreving og Christoffer har tatt plassen som midtspiss. Etter 61 minutter så får Sivert ballen og ser att Christoffer lukter på offiside grensen. Sivert sender avgårde en pasning bak forsvaret til Raufoss, og Christoffer jager ballen og vinner løpeduellen. Han blir dessverre såppas presset att han ikke får kontroll på ballen før Raufoss forsvaret vinner ballen og får klarert.

Snertingdal har begynt å stå høyere i banen og presser Raufoss til og gjøre feil. Snertingdal får tilslutt betalt for arbeidet. Etter 77 minutter så får Snertingdal ballen på egen halvdel, det ender opp i en lang ball bak ett høytstående Raufoss lag. Christoffer jager ballen og vinner løpeduellen mot Raufoss forsvaret, men denne gangen får han kontroll på ballen rundt 16 meter. Han er tålmodig før han kliner til. Og for ett treff! Hardt og lavt i lengste hjørnet, keeper er sjanseløs. Og dermed står det 4-3.

Dessverre så klarer Raufoss å drepe kampen ved å spille ball og holde den i laget. Snertingdal prøver så godt de kan, men klarer ikke å vinne ballen. Dermed ender det 4-3. Men en strålende innsats fra Snertingdal sine gutter!