Snertingdals lag:
Ole Kristian Haugen – Martin Strand, Tony Ambjør, Daniel Berg, Bjørn Ole Sakshaug – Tomas Pedersen, Simen Skiaker, Vegard Jostad, Kristian Grøterud, Christoffer Grøterud – Sivert Lomsdalen

Innbyttere: Joakim Røstad, Stian Engen, Joachim Brobakken.

1.omgang:

Det tok ikke lang tid før jeg fant ut hva kampplanen til coach Skiaker var. Med engang dommeren blåste i gang omgangen så var det rett opp for å presse Raufoss spillerne.

Det tok bare 3 minutter før første sjansen til Snertingdal kom. Innoverskrudd corner fra Kristian som blir headet ut av Raufoss, klareringen ender hos Vegard på 18 meter som får frispark. Den tar Kristian, skuddet går over muren og i tverrliggeren. En kjempe sjanse!

Jeg skjønte fort hvorfor coach Skiaker ville presse guttene frem på banen. Raufoss spillerne var rett og slett usikre med ballen. Det tok ikke mer enn 5 minutter før første målet kom. Sivert jakter bakrom, dette ser Tomas som venter til rett øyeblikk før han sentrer gjennom. Sivert er sterkere enn midtstopper og er samtidig iskald alene med keeper. 1-0.

Etter dette så etablerer Raufoss sitt første angrep for kampen, og de kommer til en halvsjanse, men Ole Kristian kontrollerer den ut over sidelinjen.

Etter 11 minutter spilt så får Tomas ballen nede ved cornerflagget, han står med ryggen mot mål, men Raufoss forsvareren var for aktiv med hendene og lager et unødvendig frispark. Dette frisparket tar Kristian, han slår ballen inn på første stolpe hvor Simen venter. Han vinner duellen og header inn 2-0.

Etter dette så dominerer Snertingdal alt. De vinner alle dueller, spiller ballen seg i mellom og koser seg på banen. Men heldigvis for publikum så vil de også ha flere mål. Igjen er det Tomas som blir spilt fri nede ved dødlinjen, han ser opp og ser at Sivert sikler etter flere mål. Sivert løper mot første stolpe og Tomas slår lavt inn. Sivert lar seg ikke be to ganger og kliner til på første touch! Herlig scoring, keeper er sjanseløs. 3-0! Da har vi bare spilt 17 minutter.

Etter denne scoringen så kommer det en del halvsjanser. Men kan dessverre ikke ta med alt. Kan bare si at Raufoss ikke får til noe spill, det er Snertingdal som styrer alt.

Men etter 32 minutter får Snertingdal corner. Denne gang er det Sivert som slår det, han treffer nærmest Christoffer inne i feltet, men Christoffer reagerer kjapt og får brystet ballen inn i mål. En snodig scoring, men artig! 4-0.

Kan ta med at Kristian får ballen på rundt 30 meter, og han bestemmer seg rett og slett for å sette fart mot mål. Ingen klarer å ta fra han ballen og tilslutt får han skutt! Men dessverre går skuddet i stolpen, men returen ender hos Tomas og keeper helt utspilt. Men Tomas virker litt usikker i det han skyter og skuddet går like utenfor. Det blir stående 4-0 til pause!

2.omgang:

Spenn dere fast folkens. Det ble fartsfylt i 2.omgang, må være såpass ærlig og si at også jeg noen ganger fikk problemer med å få meg med det viktigste, men vi får bare prøve!

Sivert har to hat-trick på de to siste kampene og det var ingen tvil om at han ville ha det i dag også. Og det kom, men kanskje ikke på den måten alle hadde trodd. Etter 53 minutter får Snertingdal corner, denne tar Sivert. Han slår den inn mot mål, men det er ingen som fanger opp ballen og den går rett i mål! Veldig tamt av Raufoss i denne situasjonen. Men mål er mål!

2 minutter etterpå kommer neste mål. Daniel slår en lang ball opp mot Sivert, han stusser den videre til Christoffer. Han har ballen noen sekunder før han legger tilbake til Kristian på rundt 25 meter. Kristian hadde bestemt seg før han fikk ballen så han bare fyrer av. Og jeg er rimelig sikker på at med en gang ballen hadde forlatt benet til Kristian så visste han at dette ville bli mål. For en suser! Ballen ligger helt rolig i lufta og blir plantet i lengste kryss. Dagens scoring!

4 minutter senere så har Tomas ballen på høyre kanten. Han slår en lang ball fremover mot Sivert. Keeper kommer ut, men Sivert får headet ballen over keeper på første touch. Han demper så ballen og setter ballen rolig i mål.

Etter 60 minutter kom dagens første bytte. Daniel erstattes med Stian. Stian inn som venstreback og Bjørn Ole inn som midtstopper.

Til dere som trodde Sivert var ferdig med å score mål for dagen tok feil. Etter 66 minutter så blir han spilt gjennom av Vegard. Sivert vender av en spiller med høyrefoten og bruker venstrefoten til å sette ballen i lengste hjørnet.

Like etter scoringen blir Tomas erstattet av Joachim.

Like etter det byttet så får Simen ballen rundt 20 meter fra målet til Raufoss. Han sentrer videre til Sivert, som av en eller annen grunn for all verdens av tid like utenfor 16 meter, han skyter lavt og hardt i lengste hjørnet. For å oppdatere dere litt så står det nå 9-0 til Snertingdal.

Etter 71 minutter så kommer det siste byttet. Martin Strand som har spilt en fin kamp og blir erstattet med Joakim Røstad.

Noen sekunder etterpå så plukker Vegard opp ballen på midtbanen. Setter fart mot målet til Raufoss, ingen kan ta ballen i fra den lille teknikeren. Tilslutt så sentrer han til Christoffer som er sterkere enn backen og alene med keeper er han iskald. Ballen settes i nærmeste hjørnet.

83 minutter: Simen spilles fri på kanten av 16 meter, ser at Vegard tar et dypt løp og står bedre plassert, han sentrer til Vegard som tar to touch før han skyter ballen lekent i nærmeste hjørnet. Vakkert!

Dagens siste scoring (puuuh): EN lang klarering fra Raufoss, Tony står på midten av banen og bryster ballen lekent ned til Vegard. Han dribler av en motspiller før han sentrer til Kristian. Han holder på ballen mens Vegard tar et nytt dypt løp fra midtbanen. Når Vegard er rundt 16 meteren så slår Kristian en strøken ball mot Vegard, han tar ned ballen og vender bort to spillere før han skyter i lengste. 12-0!

Det ble tilslutt en stor seier til G19-laget. En fin prestasjon med masse fin angrepsfotball og alle viser en stor glede på banen som er smittsom. Dette må de ta med videre! Til dere som vil se på G19-laget vårt så har de hjemmekamp på Perstugguflåa den 28.05 klokken 19:30! Vel møtt.