Moleven Cup i Snertingdal 29. mai.

Den 29. mai tar Snertingdal IF Orientering, i samarbeid med Mjøs-O, i mot et hundretalls ungdommer i alderen 10-20 år til sprint-orientering i Snertingdal sentrum, med Strande som løpsarena. Det er det andre løpet i Moelven Cup 2013, en serie på 5 løp, som går av stabelen den kvelden. Moelven Cup er en viktig del av ungdomssatsingen i Mjøs-O, et samarbeidsprosjekt mellom klubbene rundt Mjøsa. I tillegg til premier sammenlagt, konkurreres det i hvert løp om forskjellige trøyer a la Tour de France.

Etappen i Snertingdal er kalt «Dobbel-etappen». Dette fordi løperne den kvelden skal løpe to løyper. Først en prolog på kartet Snertingdal skole, med start ved Skonnordtjernet og mål ved Strande. Deretter jaktstart etter resultatene i prologen, på kartet Snertingdal sentrum med start og mål på Strande.

Arrangementet starter kl. 17.30 med trøyeutdelinger fra det første løpet. Første start i prologen er kl. 18.00, mens jaktstarten starter umiddelbart etter at prologen er avsluttet og startlistene er klare.

Løpene kan følges med god speakertjeneste på arenaen ved Strande eller i området rundt skolen og nedre del av Pinsberget når det gjelder prologen, og området Kalbakken, Stuveekeren, «bruket» og «hjemmet» når det gjelder jaktstarten.

Beboerne i de nevnte områdene vil til dels få løperne «tett på», men det er ikke tillatt å løpe i private hager o.l., så vi i SIF Orientering håper på beboernes velvilje.

 


Publisert

i

av

Stikkord: