Helgas pinseløp

18, 19 og 20. mai ble Pinseløpene arrangert på Rokosjøen utenfor Løten.

Lørdag var det Pinsesprinten og fra klubben deltok Frode Ødegårdstuen, Wenche Brobakken, Anita Stenseth, Unn Mette Klopbakken, Lars Gøran Kletthagen og Agnethe Hasli.

Frode Ødegårdstuen, som deltok i klassen H 45, hadde en løype på 4,2 km og kom på en 22. plass. Wenche Brobakken løp i D 17-C og kom inn på en flott 14. plass på tiden 32.18. Anita Stenseth og Unn Mette Klopbakken løp begge i klassen D 45. Unn Mette kom på 9. plass på tiden 38.33 og Anita kom på 17. plass på tiden 42.39. Et bra løp av begge! Lars Gøran Kletthagen løp i H 40 der det var en 4,4 km lang løype. Av hele 26 startende løpere i klassen, kom Lars Gøran på en strålende 3. plass. Han løp på tiden 32.28 og hadde en kilometer-tid på under 8 minutter! Det var altså et flott løp av Lars Gøran. Og bra gikk det også med Agnethe Hasli. Hun løp i klassen D 13-14. Der var det 35 startende og hun løp seg inn til en 6. plass, uten å bomme. Hun var bare 1.24 bak vinneren og er strålende fornøyd med løpet.

Søndag var det Elgdilten der fire fra klubben deltok. Anita og Unn Mette løp i D 45-K og gjorde et vel gjennomført løp. Anita kom på en flott 2. plass og Unn Mette kom på en bra 13. plass. I D 17-C løp Wenche en 3,5 km lang løype og kom på en 16. plass. Hun løp på tiden 38.25 og fikk en god kilometer-tid på 10.58. Frode deltok i klassen H 45. Han ble dessverre diskvalisert etter at han ikke hadde vært innom alle postene. Bedre gikk det for han på mandag.

Da var det tid for Løvspretten og Frode og fire andre fra klubben var klare for nytt løp. Frode kom inn på tiden 43.18 og det holdt til en 28. plass! Anita og Unn Mette deltok også på Løvspretten. Det var 28 startende i D 45. Anita kom på 16. plass på tiden 42.07 og Unn Mette kom på 21. plass på tiden 46.32. Hanne Holmen løp sitt første løp denne sesongen i klassen D 21. Hun hadde en løype på 4,7 km og kom inn på en 26. plass. Agnethe Hasli i klassen D 13-14, løp en løype på 3,5 km. Hun hadde et bomfritt løp, og klatret seg opp på en 7. plass av hele 31 startende! Hun brukte 33.48 på hele løypa og hadde en kilometer-tid på 9.39. Hun var kjempefornøyd med begge løpene hun deltok i denne helga.

Da får vi bare gratulere alle som deltok fra klubben denne helga med en bra innsats og bra plasseringer!