Kampreferat Kai Øverstad.

Mål: Magnus Nereng

gjøvik

Innbyttere mot Gjøvik: Jøran, Espen Holtet, Rune og Espen Engeseth

Etter mye om og men i forhold til å stille G16 lag i år, pga liten stall, ble man i løpet av februar/mars enige om å inngå et samarbeid med Torpa. Og allerede i løpet av april skulle to seriekamper unnagjøres. Med tanke på at Torpa startet opp i fjor høst og spilte noen 7’er kamper, samt at det også er spillere på laget som knapt nok aldri har spilt kamp, så var forventningene ikke akkurat skyhøye før seriestart….noen få innendørstreninger i fellesskap, så kanskje det å få flest mulig kamper uten tosifret baklengs var en naturlig målsetting? Iallefall i vårsesongen….

Sånn virket det ikke som gutta tenkte selv i seriestarten, respektløst og hardtarbeidende, særlig etter Gjøvik sjokkåpning med baklengs allerede etter få minutter. Gutta kom inn i kampen, selv om vi nok var underlegne i spill og sjanser så klarte iallefall Magnus Nereng å utligne, fra kloss hold, midt i omgangen. Dette virket det som vi overraskende nok skulle holde helt til pause. Dessverre så ble det nok et baklengsmål kort før pause og deretter to kjappe i 2.omgangs første tre minutter og kampen var forsåvidt over, men innsats og tæl hadde gutta i massevis, selv om finspillet uteble og vi klarte å holde motstanderen noenlunde på avstand. Mot slutten scoret Gjøvik nok en gang og vant fortjent 5-1.

BB: Stig Henning Nereng (keeper)