G12 Søndre Land – Snertingdal, 27. august

Onsdag 27.08 møtte Snertingdal G12 Søndre Land til bortekamp. Kampen ble spilt på Søndre Land sitt fine kunstgressanlegg.

Guttene og jenten fikk en treg start, med to raske mål mot seg og slet med å kommer á jour i første omgang. Spillet var bra, men det ble noe «stang ut». Så kampen stod 6 – 3 til Søndre etter første omgang.

I begynnelsen av andre omgang økte Søndre til 7 – 3 og det så vanskelig ut for SIF å holde følge. Men laget bet tenna sammen og viste god lagmoral. De klarte med godt spill og super innsats og kjempe seg opp til stillingen 7 – 7. Da var det kun 5 minutter igjen, og i et forsøk på å vinne kampen fortsatte de det flotte angrepsspillet. Men kreftene var nok brukt opp, og Søndre slo tilbake og vant til slutt 9 -7. På slutten var det nok utslagsgivende at SIF hadde kun 2 innbyttere, mot Søndre’s 5.

Foreldre og trenere var veldig fornøyd med kampen, og følte vi fikk valuta for turen, med godt spill og super innsats. Men spillerne var nok veldig skuffet, etter å ha gitt alt og likevel måtte se seieren glippe i sluttminuttene.

klikk på ett av bildene under. Bruk piltaster til å bla med.