G12 på sonesamling i Aurdal


Mandag 15. september dro 4 gutter og en jente fra G12 på sonesamling i Aurdal, fordelt på gutte– og jentegrupper med 18 gutter og 17 jenter.

Guttene ble delt i 3 lag og etter en kort oppvarming, gikk de i gang med å spille kamper. Et lag hadde pause, mens de 2 andre spilte en 7 minutters kamp. Det var en ganske intense økt som varte i 90 minutter. Oppvarmingen var lagt opp slik at spillerne skulle bli kjent med hverandres navn, og lagene var delt inn slik at spillere fra samme lag ble fordelt på forskjellige grupper. Gruppene var imponere godt samspilte fra første stund, og det var artig å se hvor raske spillerne ble gode sammen.
Det var spill på høyt nivå, med gode enkeltprestasjoner og godt samspill. Spillerne fra Snertingdal var på høyde med de andre og det var gøy å observere.

Jentene hadde en lengre oppvarming, med forskjellige øvelser. De avsluttet med en stor kamp tilslutt. Victoria spilte godt sammen med de andre jentene.

Samlingen ble ledet av to trenere som var under utdannelse i regi av Indre Østland Fotballkrets. De hadde med seg hver sin mentor som observert hvordan de ledet treningen. Så i tillegg til at spillere fikk ekstra utfordringer, er dette også et trenerutviklingsopplegg

 

 

G12Sone2014-5
Jon Strand, Amund Nereng, Victoria Øverstad, Anders Felde og Vegard Brobakken

Klikk på et bilde og bla med piltaster


Publisert

i

av

Stikkord: