Follebu – Snertingdal 1-1

Startoppstilling
Startoppstilling

 

Innbyttere: Joakim Røstad, Jan Grøterud (byttet inn) Svein Inge (byttet inn), Marius Holmen, Anders Haugen (byttet inn)

1.omgang:

Kampen starter i ganske så rolig tempo hos begge lag. Det er nok litt nerver rundt premieren som treffer en del av spillerne. Det ble en del innkast og mange tøffe dueller anført av Daniel og Kristian på midten. Det var ingen fintspillende omgang og Follebu mister tidlig en av sine spillere pga skade.

Det var Follebu som stort sett var det angripende laget i omgangen, selv om de sjeldent kom til noe farlig. Snertingdal har trent mye på defensiv organisering frem mot seriestart og å jobbe samlet som et lag. Det ser vi at vi får igjen for i denne kampen. Follebu var veldig bevisst på å vri spillet fra kant til kant, men det endte stort sett ikke opp i noe.

Omgangens største sjanse er det Follebu som fikk etter en corner. Corneren slås inn i feltet, det er mange spillere som går i samme duell. Det blir mye frem og tilbake i noen sekunder før Simen tilslutt får ballen unna, og Follebu må starte på nytt.

Snertingdal hadde en tendens til å gi fra seg ballen altfor lett når de hadde den. Så Snertingdal har en del å gå på når det kommer til det offensive.

2.omgang:

Snertingdal var klar over at Follebu nå ville ha høyere tempo på ballen for å kunne utfordre enda mer.
Follebu begynner å slå mer direkte pasninger i bakrom, og det skulle ikke ta lange tiden før Follebu får sin scoring.

Etter 50 minutters spill så scorer nemlig Follebu. De får et frispark som slås inn i feltet, Snertingdal vinner første duell før Follebu klarer å heade ballen inn igjen og der står Gift Ntambwe som header inn 1-0 til Follebu. Dette var fortjent, Snertingdal har ikke klart å presse Follebu på noen måte i starten av 2.omgang.

Etter scoringen så virket det som om Follebu falt litt bakover i banen, de kommer fortsatt til noen små sjanser, men de er ikke lenger like farlige som de var.

Etterhvert så bytter Snertingdal inn Jan Grøterud for å få mer pondus fremover på banen, og det lykkes de godt med.

Snertingdal klarer etter hvert å skape flere sjanser og drive sitt eget spill. Tony sto vel kanskje for kampens høydepunkt for oss med Snertingdal øyne, i det han slår en 60 meters pasning på lissa til Sivert på hjørnet av 16 meteren. Sivert tar med seg ballen, lurer sin motspiller, og går innover for å få bedre skuddvinkel. Skuddet går dessverre utenfor, men Snertingdal øyner nå en liten mulighet for poeng!

Når kampuret har nådd 75 minutter får vi en liten deja vu. Sivert får igjen ballen på hjørnet av 16 meteren etter at Christoffer har jobbet til seg ballen og driblet to spillere. Sivert tar samme finte mot samme mann og prøver lykken med ett nytt skudd, denne gangen treffer han på mål, men keeper gjør en fin redning. Heldigvis så går returen til en gammel kjenning, nemlig Jan Grøterud. Jan stiger til værs og header ballen kontrollert i mål. 1-1!

Etter scoringen så løfter Follebu seg opp igjen! Det begynner å bli en del slitne spillere hos Snertingdal nå. Follebu skaper flere kvalifiserte sjanser, men de blir ikke noe scoring ut av det. På overtid så kommer Follebu en siste gang, det kommer først et innlegg som Ole Kristian i første omgang får bokset unna, men ballen kommer fort tilbake. Follebu får ballen inn mot 5 meteren igjen hvor det står en spiller klar og skyter, men heldigvis er Ole Kristian igjen kjapt ute og mesterlig redder skuddet og redder dermed det ene poenget til Snertingdal!

Snertingdal viser i dag en innsats som er helt enorm! Hvis vi klarer å holde det samme trykket oppe i alle kampene så, hvem vet hvor vi ender tilslutt?

Mål:

1-0: (Gift Ntambwe)
1-1: (Jan Gøterud/ass.Sivert Lomsdalen)

Snertingdals beste:

3 stjerner: Kristian Grøterud
2 stjerner: Ole Kristian Haugen
1 stjerne: Tomas Pedersen


Publisert

i

,

av

Stikkord: