4-4-2:
Snertingdals lag: Joakim – Svein Inge, Niklas E, Per Arvid(k), Bjørn Ole – Bartek, Ketil, Nicklas H, Christoffer – Tommy, Jan

Innbyttere: Marius H, Hovel

1.omgang
Snertingdal tok turen oppover mot Etnedal for og revansjere seg etter forrige ukes nederlag mot Vang, dessvere skulle det vise seg att ingen av keeperne kunne stille opp så Joakim stilte sportslig opp som keeper, noe han mestret med glans!! Kampen starter tidlig med en corner til oss, Ketil curler ballen i en elegant bue, rett på hodet til Nicklas som knuser alt og alle i lufta og sender oss opp i 1-0. Vi øker raskt til 2-0 ved Tommy som scorer fra nesten dødvinkel etter en strålende 30 meters pasning fra Svein Inge. Det går ikke lenge før Ketil blir spilt igjennom av Nicklas og scorer 3-0 målet med en fantastisk lobb over Etnedal’s keeper, og feiringen etter målet var av det morsomme slaget. Det går en liten stund før Bartek kommer til et skudd som Etnedal’s keeper redder men på returen står Chris som kontrollerer inn 4-0. Og vi legger like gjerne på til 5-0 etter bare noen minutter, Ketil får ballen på 5 meter og setter den i nærmeste hjørnet. Også kjære lesere kommer kampens høydepunkt! Per Arvid Håkonsen vår visekaptein setter i gang et SOLORAID FRA EGEN 16 METER, han går upresset helt opp til 20 meter og skyter til venstre for keeper 6-0, det var Per sitt første mål i Snertingdaldrakta. Og vi stopper ikke der, Chris løper opp Etnedal sin høyreback, vender innover mot 16 meteren der han blir felt,i fallet så klarer unggutten å slå ballen til Ketil som skyter ballen i rumpa til Tommy og i mål, 7-0 til pause var et faktum!

2.Omgang
Vi starter veldig rolig og sløft. Vi prøver på gjøre ting vanskelig for oss selv og glemmer det fornuftige. Redusering , 1-7 kommer av et litt klønete forsvarsspil. 2-7, ny scoring utagbart fra 20 meter. 3-7, retur der vi ikke henger helt med, målet kom fra en som ikke er opprinnelig fra Etnedal. Kampen ender tilslutt 7-4 til oss. Ingen tvil om att vi har litt og jobbe med det taktiske, det er lite vits av oss og lage en kamp så spennende etter man leder 7-0 til pause.
Nå håper vi på å få hjelp av Torpingene som spiller mot Dokka lørdag den 17.August, Kom igjen Torpa!!