Brummundal 2 – Snertingdal 4-2

11245438_768126863304968_6903797_n
Innbyttere: Joakim Røstad (byttet inn), Marius Holmen, Svein Inge Alund, Morten Retzius (byttet inn), Sondre Engen, Jan Grøterud (byttet inn).

1.omgang:
Snertingdal var bevisste på å slå tilbake etter det begredelige tapet mot Ringsaker/Nes, og starter veldig friskt. Første advarsel var da Sivert fikk ballen på sin høyre kant og går innover i banen. Han får skuddlege, og nøler ikke ett sekund i fra 18 meter. Skuddet blir kontrollert reddet av keeper.

Snertingdal presser Brumunddal høyt oppe på banen og stresser spillerne til vertene, og kommer til en del halvsjanser før vi har spilt 10 minutter. Etter ca 15 minutter snapper Christoffer ballen fra en av Brumunddal sine forsvarspillere og setter fart rett mot mål, keeper kommer ut og Christoffer er iskald i det han setter ballen til venstre for keeper og i mål! Snertingdal tar en velfortjent ledelse.

Noen minutter senere gjentar mye av det samme seg når Sivert får belønning etter å presset Brumunddal sitt forsvar. Han tar med ballen mot keeperen til vertene. Han har sjansen til å skyte, men velger heller å drible keeper. Sivert mister kontroll på bena og sklir idet han skyter. Skuddet blir da reddet av en forsvarspiller som har tatt returløpet.

Snertingdal har en veldig bra periode i rundt 25 minutter, men etter dette så kommer Brumunddal mer med i kampen. De vinner mer dueller på midten og får mer rom å spille i noe som resulterer i diverse småsjanser, og ikke minst selvtillit til vertene.

Etter 37 minutter så før Brumunddal en corner som skrus inn i feltet. Ole Kristian er ute, men bommer litt på ballen i det han skal bokse. Uheldigvis går ballen til en Brumunddal spiller på ca 6 meter og han får en lett jobb med å heade den i mål. Sånn som kampen hadde utviklet seg var det fortjent. Etter dette presser Brumunddal mer på uten at det resulterer i noe spesielt.

2.omgang:
Det ble snakket i pausen om at vi skulle gå ut på banen igjen for å gjøre nettopp det vi gjorde første halvdelen av første omgang. Vi så at her lå det store muligheter til å få med seg poeng fra denne kampen.

Meeen, omtrent rett fra avspark så kommer det en Brumunddal spiller alene gjennom etter å lurt offisdelinja. Han får veldig god tid alene mot Ole Kristian, og er sikker i sin sak idet han skyter til lavt til høyre for han. Dermed står det 2-1. Bare 3 minutter senere skjer noe av det samme igjen, også denne gang er helt på grensen til offisde. Og igjen kommer en Brumunddal spiller alene mot Ole Kristian, og denne gangen skyter de ikke direkte. Spilleren til vertene går rundt Ole Kristian denne gangen og får skutt i åpent mål. Vi har da spilt 5 minutter av 2.omgang og Brumunddal har scoret 2 mål.

Det å få to mål i mot så tidlig setter en liten knekk i selvtilliten til alle. Etter hvert blir det gjort noen bytter for og prøve å endre på resultatet. Jan, Joakim og Morten kommer etterhvert inn.

Snertingdal klarer etterhvert å spille seg mer i kampen og får mer kontroll igjen. Sivert er frempå flere ganger, og kunne fint ha scoret 4-5 mål hvis han hadde hatt lykken med seg.

Det blir etter dette mer stillingskrig, ingen av lagene klarer å omsette sine sjanser til mål. Ikke før vi har spilt 72 minutter da Brumunddal får slått et innlegg fra sin venstre side som slås inn på bakre stolpe, og der vinner en Brumunddal spiller ballen og får samtidig ballen satt ballen bak Ole Kristian. 4-1.

Etter 83 minutter blir Daniel taklet litt ute på venstre side, omkring 35 meter fra mål. Snertingdal flytter opp mange folk, og Sivert går ut for å ta den. Han skrur ballen hardt og litt lavt inn mot mål. Ingen spillere er på ballen, og ballen sniker seg inn på lengste stolpe og i mål. Dermed får Sivert sin velfortjente scoring!

Bare noen få pasninger senere så kombinerer Sivert fint med Daniel. Daniel legger igjen ballen på 20 meter og Sivert legger av skudd. Skuddet ser ut til å være totalt ufarlig før den får en skikkelig dupp og går i tverrliggeren, i ryggen til Brumunddal keeperen og videre til corner. Så nærme 4-3!

Brumunddal er langt mer rystet nå, men tiden går altfor fort. Det skjer ikke så mye mer i denne kampen og når dommeren blåser av kampen så går fortvilte Snertingdal spillere mot garderoben og skjønner at dette var en kamp vi burde ha vunnet.

Snertingdal beste:

3 stjerner: Sivert Lomsdalen
2 stjerner: Simen Skiaker
1 stjerne: Tony Ambjør


Publisert

i

,

av

Stikkord: