4-5-1

Snertingdal: Ole Kristian – Mats, Tony, Nicklas, Bjørn Ole – Tomas, Daniel, Vegard, Kristian, Christoffer – Sivert

Innbyttere: Morten, Joakim, Sondre, Simen, Magnus, Per Arvid

1.omgang:

Kan starte med at begge lag hadde et lavt tempo de første minuttene, men Snertingdal var kanskje hakket bedre. Braskeiderfoss får etterhvert mer overtak over omgangen og etter 15 sjanseløse minutter, utenom noen innlegg og cornere, får Braskeiderfoss hull på byllen. Et veldig passivt forsvarspill fra dalen fører til at Braskeiderfoss får spilt gjennom spissen sin som setter skuddet lavt til høyre for Ole Kristian og i mål.

Og dessverre skulle det ikke ta lang tid før det skulle stå 2-0. Det skiller ca 120 sekunder mellom målene.
Braskeiederfoss spiller seg fint gjennom på sin høyre side og får slått et lavt innlegg 45 grader ut mot ca 6 meter. Der står det en spiller som har løpt seg fri fra sin markering og skyter på første touch forbi en utspilt Ole Kristian.

Etter dette innser Snertingdal at dette er langt under parti. Nesten 20 minutter spilt da Snertingdal får sin første store sjanse. Daniel har ballen sentralt og ta med seg kulen fremover, han ser at Christoffer står umarkert og får etterhvert ballen på 16 meteren. Han vender opp og får til et brukbart skudd, men keeper redder.

Halvveis i omgangen så viser Snertingdal frem sine gode sider offensivt. Snertingdal vrir spillet fra side til side og etterhvert så får de spilt til Kristian litt innenfor 16 meteren, han får kjapt en forsvarspiller på seg og Kristian vender fint forbi han, men skuddet er dessverre for dårlig og går over mål.

Etter 32 minutter så er det Snertingdal sin tur til og score mål. Etter en del småsjanser så får Kristian ballen på rundt 10 meter, han er denne gangen litt mer kald i avslutningsøyeblikket og sender ballen i lengste hjørnet og utagbart for keeper

Etter dette er det Snertingdal som er best ut omgangen. Tilslutt får Snertingdal lønn for strevet. Keeperen til Braskeiderfoss er veldig uheldig i det han skal ta et utspark. Ballen går via en Braskeiderfoss spiller og ballen ender opp hos Daniel på 16 meter. Og selvom det er mange folk mellom han og målet så nøler han ikke et sekund, han fyrer av et skudd som går rett i kassa! Dermed står det 2-2 og Snertingdal har tatt igjen forspranget.

2.omgang:

Braskeiderfoss får omgangens første sjanse etter 2 minutter med en heading som går like utenfor.

Noen minutter senere så kriger Snertingdal til seg ballen som ender hos Daniel, han ser at Christoffer har ledig plass på bakre og spiller fint gjennom. Christoffer er rolig det han får ballen og setter skuddet til side for keeper og dermed står det 2-3!

Så kommer Snertingdals første bytte når Per Arvid erstatter Mats på høyreback.

Etter 62 minutter spilt så får Braskeiderfoss en corner som i første omgang blir klarert. Ballen kommer på rundt 18 meter og blir plukket opp av en Braskeiederfoss spiller som får et bra treff og skyter i lengste hjørnet, og Ole Kristian strekker så lang han er, men når ikke ballen. En fin scoring, dessverre! Dermed står det 3-3.

2 minutter senere så er Braskeiderfoss frampå igjen og som vi har erfart 3 ganger tidligere i denne kampen så lar de seg ikke be to ganger. En Braskeiderfoss spiller plukker opp en bakromspasning og setter ballen i mål. Dermed tar Braskeiderfoss igjen ledelsen, stillingen er nå 4-3.

Så blir det gjort en del bytter. Morten, Joakim, Sondre, Magnus og Simen kommer alle inn for å prøve og endre på resultatet. De siste 20 minuttene er Snertingdal igjen det beste laget. Braskeiderfoss får ikke ballen fremover grunnet et offensivt Snertingdal lag, men Snertingdal kommer bare til noen halvsjanser. En del langskudd og innlegg, men stort sett alt blir blokkert og klarert.

Tilslutt blåser dommeren av kampen, og Snertingdal taper 4-3.

Det som ble det store utfallet her er at Braskeiderfoss ved begge anledninger scorer 2 mål i løpet av 2 minutter i hver omgang, og det er dessverre for dårlig. MEN, det var en bedre kamp enn det vi leverte mot Søndre Land sist. Det er ca 1 måned igjen til seriestart og alle guttene gleder seg til å komme i gang med serien!