Bagn – Snertingdal 0-1

Snertingdals lag: Cato Ulvesveen – Joakim Røstad, Tommy Johansen, Per Arvid Håkonsen(k), Bjørn Ole Sakshaug – Mats Hasle, Ketil Owren, Nicklas Helli, Christoffer Grøterud – Bjørn Tore Alund, Marius Owren.

Innbyttere: Hovel Lønnum, Marius Holmen, Lars Anton Ligaarden.

Det er 16.mai og fotballens festdag og i den anledning tok Snertingdal turen opp til Bagn for og kjempe om 3 nye poeng. Kampen ble vel ikke noe fest i seg selv, grunnet vanskelig spilleforhold, men kamp ble det!

1.omgang

Kampen begynte forholdsvis rolig med to lag som brukte litt tid til og venne seg til en ujevn og våt gressmatte, men etter 8 minutter spilt så sender Tommy Johansen en lang og høy ball i retning mot målet til Bagn, det ender opp i en hodeduell som ingen vinner og det luktet Marius Owren. Den lille måltyven tar med seg ballen og triller den elegant bak Bagn’s keeper.
Etter målet så slipper Snertingdal seg litt ned og inviterer Bagn inn igjen i kampen, det kommer en periode med dårlig press og i tillegg litt vanskelig spillematte gjør det hele litt verre. Bagn hadde plan om og sende mange baller i bakrom, men det ble sjeldent noe farlig ut av det. Men Bagn får likevel en farlig mulighet hvor de sender en høy pasning i bakrom mens Snertingdal forsvaret sto litt høyt, keeper Cato kommer ut og presser spilleren til Bagn litt ut til siden og avslutningen kommer veldig skrått og klareres av Tommy Johansen. Utenom dette så skjer det lite i 1.omgang.

2.omgang

Bagn hadde tydeligvis bestemt seg for og ett skikkelig forsøk på å presse Snertingdal mer i denne omgangen. Men det som visstnok skulle være ett høyt press fra Bagn, endte som regel bare opp i innkast, det ble en veldig rotete start av 2.omgangen men Snertingdal klarer og ri seg ut av stormen og få mer kontroll på kampen igjen. Etterhvert blir 2.omgang veldig lik 1.omgang med lange baller og lite sjanser.
Snertingdal gjør da etterhvert diverse bytter, både Lars Anton, Marius Holmen og Hovel Lønnum kommer inn i kampen for og få litt friskere ben. Snertingdal prøver etterhvert og spille mer ball og det ender opp i halvsjanser. Men det var Bagn som fikk omgangens største sjanse når spissen til Bagn blir spilt igjennom alene med Cato, men Cato kommer fort ut å gjør seg stor og redder mesterlig. Ellers hadde også Christoffer Grøterud en god mulighet på frispark like utenfor 16-meteren til Bagn, men skuddet ender like utenfor. Utenom dette har Snertingdal god kontroll og kampen ender 0-1.

Snertingdal’s beste: Per Arvid Håkonsen