Snertingdal tok turen til Vang for sin første høstkamp, men grunnet lite treningsgrunnlag i ferien og folk så innså Snertingdal att dette kunne bli en tøff kamp. Dessverre hadde vi rett…

4-4-2

Snertingdals lag: Cato Ulvesveen – Joakim Røstad, Niklas Engen, Per Arvid Håkonsen(k), Bjørn Ole Sakshaug – Bartek Nejman, Ketil Owren, Nicklas Helli, Marius Holmen – Christoffer Grøterud, Tommy Johansen

Innbyttere: Svein Inge Alund, Hovel Lønnum

1.omgang

Høstsesongens første kamp viste fort hva ferien har gjort med formen vår. Ubestemte valg og dårlig tempo førte til at vi lot Vang styre hele kampen. De går tidlig opp i 1-0 ledelse, bare noen minutter etter så øker de til 2-0. Marius går opp som spiss og Christoffer går ned på vingen så vi får mer arbeidskraft på midtbanen. Det viser seg tidlig at det gir resultater, vi begynner å vinkle mer på vingene. Bartek får til en avslutning som går ut til corner. Den slår Ketil hardt og lavt på første stolpe, der står Per Arvid som stusser videre og treffer selveste Marius «Julekula» Holmen som selvsagt scorer og det er kamp igjen! Men det skulle ikke vare lenge, vi kløner det til på en corner i mot og det blir 3-1.

2.omgang

Andre omgang blir en skikkelig intervalløkt, samtlige legger ned mange mange meter og etterhvert merket de aller fleste att treningsgrunnlaget kunne vært bedre. Vang dominerer kampen, de klarer og la ballen gjøre arbeidet. Kampen ender tilslutt med et 7-1 tap. Men som den sosiale gjengen vi er, så kommer humøret alltid tilbake i dusjen. Med ett enkelt unntak. (Ketil)