Snertingdal – Vest Torpa 2-1

11652212_789649864486001_1986479491_n

Reserver: Anders Haugen, Jan Grøterud (byttet inn) Svein Inge Alund, Joakim Røstad, Cato Ulvesveen (byttet inn), Per Arvid Håkonsen

1.omgang:
Kampen startet veldig tregt med lavt tempo fra begge lag. Samtidig som at matchballene ikke var bra nok med luft så dermed gikk det litt tid noe som bidro til å sette tempoet ned en del, og det skjer ikke noe nevneverdig de første 20 minuttene.

Etter 20 minutter spilt får Snertingdal et frispark på midtbanen. Nicklas går opp fra sin posisjon og tar det. Nicklas slår frisparket flott mot mål og ballen stusses videre til Tony som noen få meter fra mål bare styrer ballen i målet. Snertingdal har satt igang feiringen, men oppdager så at linjedommer har flagget oppe for offside. Dommer går til sin assistent og diskuterer før dommeren annullerer målet. Det står fremdeles 0-0.

Etter dette løsner kampen litt opp og det begynner å skje en del. Christoffer har ballen på venstrekanten og dribler seg innover mot 16 meteren. Han løfter blikket og ser at Simen kommer på et dypt løp og sentrer. Simen skyter på første touchen fra omtrent 18 meter, men skuddet går utenfor.

Torpa var også farlig frempå, og da anført av en meget frisk Morten Enger. Morten mottar ballen på midtbanen og lurer av en spiller før han setter fart mot målet til Snertingdal. Tony henger etter og får forstyrret litt, og Ole Kristian kommer ut og gjør målet lite. Tilslutt må Morten skyte fra hjørnet av 16 meteren, skuddet går rett på Ole Kristian, og Snertingdal får klarert.

Siste spilleminutt av 1.omgang så løsner det endelig for Snertingdal og SivertSimen får ballen på midtbanen etter at Torpa har hatt en corner. Simen tar en støttepasning til Christoffer som kommer etter, Christoffer løfter blikket og ser at Sivert er klar til å løpe fra forsvaret til Torpa. Pasningen til Christoffer er som tatt ut av et Fifa. Han løfter ballen høyt over forsvaret og keeper er såpass nølende at Sivert kommer først på ballen. Sivert skyter på første touchen, skuddet er hardt og dermed er keeper sjanseløs. Dermed kan Snertingdal gå til pause med 1-0 ledelse!

2.omgang:

Torpa går hardt ut og får en del frispark på banehalvdelen til Snertingdal. Frisparkene er farlige siden Torpa er tøffest i duellene og dermed skaper sjanser. Snertingdal holder unna de første bølgene.

Så får Torpingene et frispark fra ca 35 meter. Kim Granvang slår det presist inn i feltet, der er tidligere nevnte Morten Enger som har løpt seg fri fra sin markering og får hode på ballen og header den i mål til stillingen 1-1. Og bare noen minutter senere er Morten farlig frempå igjen da han mottar ballen noen meter fra vårt mål, han prøver og drible seg forbi Ole Kristian, men vår keeper er kjapt nede og får tatt ballen. Viktig!

Etter noen nervepirrende minutter så klarer Snertingdal å løfte spillet igjen og ta kontroll over kampen. Det skal sies at det er ingen fintspillende kamp. Det er mange tøffe dueller og banen er vel med på å bidra til dette.

Når vi har spilt 66 minutter tar Bjørn med seg ballen oppover banen fra sin back posisjon. Han går helt ned til hjørneflagget før han vender og sentrer til Christoffer. Christoffer legger ballen på sin høyre fot og sender ballen høyt inn i feltet. Keeper er ute i feltet, men mister ballen som havner på hodet til Kristian, som header inn sitt 4 mål på 2 kamper! Dermed tar Snertingdal igjen ledelsen.

Resten av omgangen blir bare preget av masse dueller siden Torpa flytter opp stort sett alle mann, og Snertingdal legger seg dypt for å satse på kontringer. Men det blir ikke flere mål og dermed vinner Snertingdal dette viktige oppgjøret, og sikrer seg sin andre seier for sesongen!