Snertingdal – Fron Fotball 7-1

11717263_796837660433888_1059200174_n

Innbyttere: Cato Ulvesveen (byttet inn), Anders Haugen (byttet inn), Jan Grøterud (byttet inn), Sivert Lomsdalen (byttet inn).

1.omgang:
Kampen starter i veldig labert tempo, ingen av lagene presser hardt og gir hverandre tid til å spille ballen bakfra. Det var veldig varmt så det var nok hovedgrunnen for dette, såpass at det ble lagt inn en liten drikkepause i hver av omgangene.

Det er Fron som starter best i kampen, Snertingdal tillater de å spille mye ball og gir midtbanen masse rom. Det vinkles ofte mot begge kanter, hvor det så skjærer innover i banen. Det ender opp med bare noen små sjanser som Ole Kristian har god kontroll på eller som ender utenfor mål.

Snertingdal får etterhvert frispark omtrent midt på banen. Bjørn Ole slår frisparket inn i feltet hvor både Kristian og Daniel går etter ball. Det så ut som om Daniel var borti ballen, men ballen gikk rett i mål. Bjørn Ole får mål på direkte frispark og det står 1-0 etter 23 minutter.

Ikke mange minuttene etter kommer Christoffer på ett lite raid på venstrekanten, han lurer backen elegant før han går innover i 16 meteren langs dødlinja, han ser at Kristian har løpt seg fri fra markering og står klar på 5 meter. Christoffer sender ballen 45 grader ut og Kristian skyter rett i mål på første touch. Strålende av Grøterud guttene! 2-0!

Rett før pause får Fron et frispark inne på Snertingdals banehalvdel. Frisparket skrus perfekt inn mot bakre stolpe og en Fron spiller hopper høyest i sin duell og header tilbake til lengste hjørnet. Ole Kristian strekker seg så lang han er, men rekker ikke til. Dermed har Fron laget litt spenning i kampen før lagene går til pause. 2-1 er stillingen.

2.omgang:
Den store spenningen uteble da Christoffer etter bare noen minutter spilt jager en pasning som Tomas slår igjennom fra høyrekanten. Keeper kommer ut, men Christoffer er raskest. Litt heldig er han når han får ballen med seg forbi keeper, men på åpent mål gjør ikke Christoffer noen feil og setter rolig ballen i mål. 3-1!

Så begynner Snertingdal å gjøre noen bytter. Det er veldig varmt og det begynner å bli en del slitne bein. Sivert er det første byttet og han markerer seg med engang. Kristian slår et perfekt frispark som skrus inn mot mål og Sivert løper seg fri fra sin markering, hopper opp og header ballen i mål. Sivert scorer dermed på sin første touch denne kampen!

Ca halvveis i omgangen slår Anders, som har blitt byttet inn, en lang pasning i bakrom. Pasningen ser egentlig helt ufarlig ut da ingen er i nærheten av ballen og den har retning mot keeper. Sivert ser likevel en mulighet og setter full fart mot ballen, dette setter keeper under press. Keeper velger å prøve og heade ballen før den kommer innenfor 16 meteren, men heldigvis for Snertingdal spretter ballen over keeper, og Sivert rekker å ta ballen før den går utenfor dødlinja. På skrått hold og åpent mål er han rolig i avslutningen, og setter ballen rolig og fint i mål. Dermed leder Snertingdal 5-1.

Sivert var langt fra ferdig for dagen. Når det er igjen ca 10 minutter av kampen får han en pasning på venstre siden. Han tar med seg ballen i høyt tempo og parkerer forsvaret, før han skjærer innover i 16 meteren. Han har med seg Kristian på bakre stolpe som har tatt et dypt løp, men Sivert vil så gjerne ha hattrick. Så han skyter i lengste for keeper og i mål. Dermed har han fullført sitt første hattrick for sesongen!

I siste spilleminutt spilles Cato Ulvesveen igjennom forsvaret, men har litt for skrått hold til å skyte. Han ser at Jan kommer på bakre stolpe helt fri fra markering. Cato sentrer og Jan, som har vært i denne situasjonen snart 1 million ganger, er rolig og behersket og avslutter utagbart til side for keeper.

Etter en litt svak 1.omgang løftet Snertingdal spillet flere hakk etter pausen og kan dermed gå inn i ferien med 2 seire på rad!