4-4-2
Snertingdal: Ole Kristian – Per Arvid, Tony, Svein Inge, Anders – Tomas, Simen, Vegard, Bjørn Ole – Daniel (K), Kristian

Innbyttere: Morten, Marius, Nicklas, Joakim

1.omgang:

Kampen starter relativt nervøst og rolig hvor begge lagene ikke får til noe spesielt angrepsspill. Snertingdal fokuserte på å være tålmodige i forsvar og nekte Dokka rom, dermed blir det mye trilling av ball fra Dokka uten at det ender i noe farlig. Snertingdal på sin side er kanskje litt for ivrige på å starte i bakrom for å true forsvaret til Dokka når vi først har ballen.

Etterhvert som tiden går så er det tydelig at det er Snertingdal som har mest å fare med på banen. Vi får spilt ballen mer og mer sentralt via våre ballsikre midtbanespillere som da også er flinke til å variere spillet med enten lange eller enkle korte pasninger.

Litt utover i omgangen får Tomas ballen på høyrekanten hvor han til slutt finner Daniel som får ballen feilvendt på 18 meter, han gjør en fin vending til høyre og skyter mot lengste. Keeperen til Dokka må ut i full strekk og gjør en fin redning, returen går til Kristian som ikke får helt kontroll på ballen noe som gjør at han ikke får all verden ut av skuddet sitt.

Dokka på sin side var ikke helt ufarlige de heller. Det var ved noen tilfeller hvor de fikk spilt ballen bak forsvaret til Snertingdal, der er Mads Sveen som regel farlig frampå. Han fikk ballen på hjørnet av 16 meter og får med seg ballen litt innover, her gjør Svein Inge en strålende jobb og presser Mads hele veien. Ole Kristian kommer kjapt ut og gjør seg stor, skuddet til Sveen blir reddet og ender i hjørnespark til Dokka.

Ellers er det som sagt Snertingdal som er det beste laget, men en veldig jevn og ellers litt tam omgang.

I pausen: gjør Torgny to bytter. Ut går Anders og Bjørn Ole. De erstattes av Nicklas og Joakim. Dermed går Nicklas inn som stopper sammen med Tony, mens Svein Inge skal spille venstreback og Joakim tar venstre flanke.

2.omgang:
Denne omgangen er ikke mange minutter gammel da en Dokka-spiller dessverre blir skadet, og en ambulanse måtte komme og bidra. Dermed blir det selvfølgelig en del minutters pause. Snertingdal ønsker selvfølgelig god bedring!

I pausen ble det snakket om at vi skulle være litt mer tålmodige og det får vi også til. Etter at kampen kommer i gang etter skaden, er det bare Snertingdal. Dokka spiller litt fantasiløst og får ikke til så mye. Utover i 2.omgang får Snertingdal mer og mer kontroll.

Endelig får Snertingdal hull på byllen! Daniel møter litt ned på banen og får ballen, han ser at Kristian gjør et lurt kryssløp som lurer Dokka. Pasningen kommer og Kristian tar med seg ballen innenfor 16 meteren, er iskald alene med keeper og skyter i det lengste hjørnet. Dermed står det 1-0. Snertingdal begynner å fokusere på å jobbe sammen i det defensive og bygge opp en trygghet der.

Så gjør Torgny et nytt bytte. Inn kommer Morten som erstatter Tomas. Daniel går da inn som høyre flanke og Morten tar rollen som spiss.

Etterhvert blir Dokka mer og mer frustrerte, og verst går det utover Mads Sveen som ikke har vært helt venn med dommeren i løpet av kampen. Tilslutt får han sitt andre gule kort og får marsjordre. Etter dette prøvde Dokka så godt de kunne å vri spillet ut til kantene, men de kom ikke til noen store sjanser. Ole Kristian hadde god kontroll på det som kom.

Snertingdal får etterhvert et frispark langt ute på kanten av Dokkas banehalvdel. Kristian går ut for å ta dette med sitt venstreben for å skru ballen inn. Tony velger å gjøre turen opp i feltet og øyner en mulighet. Kristian slår et nydelig frispark inn i feltet. I duellene er Tony hensynsløs og får en tå på ballen, og setter den bak keeperen til Dokka. 2-0!

I siste bytte går Daniel ut til en velfortjent pause, inn kommer Marius med sin enestående rutine!

Når dommeren blåser av kampen sier Snertingdal seg fornøyd med en solid og god taktisk kamp!