Lillehammer 2 – Snertingdal 5-2

11245162_770130479771273_310436582_n

Innbyttere: Svein Inge Alund, Joakim Røstad, Anders Haugen, Jan Grøterud

1.omgang:
Vi starter denne omgangen slik vi stort sett spilte mot Brumunddal. Klarte sjeldent å komme opp i press og lot Lillehammer spille mye ball. Lillehammer på sin side var veldig bevisst på å bruke sine kanter og få de på løp bak forsvaret til Snertingdal. Snertingdal henger ikke sammen i leddene sine og lar dermed Lillehammer styre kampen, de kommer til flere muligheter.

Etter bare 4 minutter scorer Lillehammer. En Lillehammer spiller kommer seg etter hvert alene på venstrekanten og trekker innover 16 meteren og dribler av en spiller før han sender ballen lavt inn i feltet. Der får en annen Lillehammer spiller god tid idet han setter inn kontrollert 1-0.

Lillehammer fortsetter og dominere kampen og får sin andre scoring etter 15 minutter spilt. Mye av det samme angrepsmønstret gjentar seg, bare denne gangen på høyresiden. Lillehammer dominerer fullstendig og Snertingdal gjør noen nødvendige grep for å prøve og snu dette.

Det tar ingen umiddelbar virkning for 5 minutter senere så scorer Lillehammer igjen!

Men så bestemte blant andre Sivert seg for at nok får være nok. Noen sekunder etter scoringen så vinner Kristian en hodeduell. Vegard plukker opp ballen og løfter blikket, der ser han at Sivert står ledig og sender en fin pasning som gjør at Sivert kommer alene med keeper. Sivert legger ballen til rette med høyre foten før han på neste touch bruker venstre og skyter mellom bena til keeper. 3-1.

Etter dette så får Snertingdal mer troa og begynner å presse mer sammen som et lag igjen, noe som da fører til et mer stresset Lillehammer lag som mister ballen lettere. Snertingdal begynner å vinne dueller samt å skape noen småsjanser. Skal sies at Lillehammer slett ikke var ufarlige heller.

Etter 35 minutter så får Snertingdal frispark på midtbanen, Nicklas er våken og ser at Sivert har rom og slår en strålende ball bak forsvaret til Lillehammer. Sivert får tatt ned ballen og er iskald i de han avslutter og setter ballen til side for keeper. Dermed står det 3-2!

Dette er da stillingen til pause og Snertingdal skal være fornøyde med måten de henter seg inn i kampen på.

2.omgang:
Denne omgangen starter som 1.omgang. Man skulle tro det var Snertingdal som hadde mest og vinne, men det er Lillehammer som etter hvilen tar kommando over kampen igjen. Snertingdal skaper ingen sjanser som er verdt å nevne, selv med god innsats så jobber ikke Snertingdal som et lag, og dermed får Lillehammer igjen store rom.

Det tar bare 4 minutter før Lillehammer scorer sitt 4 mål for dagen. Det er en corner som slås inn og der får en Lillehammer spiller stå umarkert, han hopper opp og header ballen tilbake i lengste. En fin og kontrollert avslutning og Lillehammer leder 4-2.

Etter dette blir det mer en stillingskrig på banen. Snertingdal sliter med og skape noe, og Lillehammer virker fornøyd med sine 4 scoringer.

Etter 77 minutter spilt får Lillehammer en straffe. Noen mener det var billig, mens andre mener det var klart. Uansett, dommer har dømt. Og spilleren til Lillehammer lar seg ikke be to ganger og setter straffen opp til høyre for Ole Kristian. Stillingen er nå 5-2 og kampen punktert.