G16 Snertingdal/Torpa-Lillehammer (3-0) 7-0, 21/5

Mål: Henrik Strømsjordet 2, Tomas Pedersen 2, Simen Haugen, Sindre Bratlien, Hans Marius Opdahl Rustestuen

Mot avdelingens dårligste lag var det egentlig forventninger om å vinne, og spissduoen fikk en enkel oppgave før kampstart; «avgjør kampen på 20-25 minutter». Og allerede etter 7 minutter tar drøyt 13 år gamle Henrik ansvar, vinner ballen ute på banen, ser keeper står litt langt ute og legger en deilig lobb fra 25 meter vakkert i nota. Snakk om å ta ansvar. SIF/Torpa fortsetter å trykke på uten å få omsatt sjansene. Etter en snau halvtime, får Henrik et fint gjennomspill av Nereng og holder motstanderen fra livet, samtidig som han elegant dribler keeper og triller mål nr to i kassa. 8 minutter før pause settes Tomas P innpå og han bruker ca te minutter på å presentere seg. Et angrep som ender opp i en returball settes klinisk og pent i buret fra 20 meters hold. 3-0 til pause og i realiteten game over.

Oppdrag i andre omgang; tren på å spile fotball, la ballen gjøre jobben, få spillet ut på siden og vær i bevegelse. Allerede her kan det avsløres at det ble «Mission completed». Gutta varter i de siste førti opp med festfotball og pasningsspill, som måtte være meget morsomt å se på for alle, t.o.m Lillehammers trener ga positiv omtale etter kampslutt.

Fortløpende presenterer vi målene; 54 min 4-0 Simen H scorer på en retur fra kort hold etter corner.

65 min 5-0, etter fint kombinasjonsspill mellom Tomas og Simen og et flott framspil får endelig Sindre årets første fulltreffer. 72 min 6-0. Pent samspill mellom Nereng og Tomas gjør at sistnevnte får dagens andre fulltreffer. Det hele avsluttes to minutter senere da vi på ny går i angrep, Hans Marius fr ballen ute på høyre flanke, får lagt an bra og tar sats: fra 25 meter går ballen i vakker bue og utagbart i lengste hjørne for keeper.

Meget godt spill og mange urutinerte som vokser for hver kamp, bidrar til at vi ikke ser «svart på det». Fra nøytralt hold ble det kommentert meget solid spill av Daniel på høyre back.

BB: Tomas Pedersen