4-5-1:
Snertingdals lag: Ole Kristian Haugen – Martin Strand, Tony Ambjør, Nicklas Helli(K), Bjørn Ole Sakshaug – Joakim Røstad, Simen Skiaker, Jan Grøterud, Kristian Grøterud, Christoffer Grøterud – Sivert Lomsdalen

Innbyttere: Marius Holmen, Bjørn Tore Alund, Lars Petter Olsen, Tommy Johansen

1.omgang:

Relativt rolig start på kampen hvor hjemmelaget presser mest, men de store sjansene uteblir. Dette var årets første kamp på naturgress, og det virket som om Snertingdal spillerne måtte venne seg til dette.

Det går 5 minutter før det skjer noe. Sivert får ballen utenfor 16 og vender om, men blir ulovlig tatt, dermed blir det frispark. Kristian gjør seg klar, og skuddet er meget farlig! Dessverre går skuddet like over, men et godt forsøk.

Bare noen minutter senere så får Dokka etablert et angrep. Espen Haugerud har ballen på høyre kant, og slår et relativt ufarlig innlegg bak forsvaret. Ole Kristian går ut i feltet for å plukke opp ballen, men dessverre så får han ikke kontroll på den og dermed ligger ballen fri for Andre Gullen Normann til å sette den i åpent mål. 1-0 til Dokka.

Meeen, folkens! Ledelsen skulle ikke vare så lenge, det tok bare et lite minutt før det ble balanse i regnskapet igjen. Jan har ballen inne på Dokkas banehalvdel. Han ser at Sivert jakter bakrom, og lobber ballen over forsvaret. Sivert tar i mot ballen og setter den rolig i nærmeste. 1-1!

Etter målet så løfter Dokka opp spillet litt. Spiller fin angrepsfotball, og får tilslutt et skudd fra 17 meter. En god sjanse, men heldigvis gikk skuddet utenfor.

Etter 14 minutter så får Snertingdal frispark på venstre kant, Sivert gjør seg klar for å slå ett innoverskudd frispark. Ballen treffer hodet til Simen som ruger høyest inne i feltet, men dessverre går headingen utenfor.

4 minutter senere så har Jan ballen litt innenfor Dokkas banehalvdel igjen, han får mye rom og ser at Kristian er på et dypt løp mot Dokkas mål. Jan slår pasningen, og normalt sett skal et forsvar ha kontroll på en pasning som dette. Men det går to spillere i samme duell, og dermed er ballen fri og Kristian er rundt 8 meter fra mål og skyter i lengste! 1-2 til Snertingdal.

Etter målet så blir det mye spilling frem og tilbake. Ingen spesielle store sjanser som er verdt å ta med. Kan vel nevne at Christoffer hele tiden var et konstant uromoment for Dokkas høyreback.

Etter 29 minutter så må Tony byttes ut en liten tur grunnet en liten skade. Inn kommer Lars Petter.

Noen minutter senere er Espen Haugerud på farten igjen, han har ballen rundt 10 meter fra målet til Ole Kristian. Heldigvis vet alle på Snertingdal hvilken trussel Espen utgjør, så i det han skyter så kaster Snertingdal spillerne seg foran ballen og får blokkert. Veldig bra forsvarsjobb av guttene der!

Etter 36 minutter så kommer Tony inn igjen for Lars Petter. Tony var kvitt de verste smertene og var klar for dyst igjen.

Når det er 5 minutter igjen til pause mottar Sivert ballen på hjørnet av 16 meter, han slår et lavt innlegg til Christoffer som ser at Jan er på løp inn i 16 meteren, og sentrer ut til han. Jan har vært i denne type situasjon noen ganger før i sin karriere, og er iskald i det han setter skuddet til venstre for keeper. 3-1! Dette var også det siste som skjedde før pausen.

2.omgang:

Det er spilt 4 minutter når Dokka får en corner. Corneren slås på lengste stolpe, hvor det står en helt umarkert Dokka spiller som header på mål, Ole Kristian er kjapt nede og redder, men returen treffer Mads Johan Kolsrud som får en enkel oppgave med å sette den i mål. Og det ble plutselig kamp igjen. Nå er resultatet 2-3 til Snertingdal.

Men Snertingdal lar seg ikke stresse av den grunn. Jan har igjen ballen, og sentrer gjennom til Sivert. Han er som vanlig rolig alene med keeper og setter inn sitt andre mål for dagen. Det kan tyde på at Jan og Sivert har gode relasjoner seg i mellom. Samt en angrepsvillig Christoffer som hele tiden gjør livet surt for forsvaret til Dokka.

Snakker om sola så skinner den! Christoffer får lønn for strevet og jammen kommer det en velfortjent scoring. Joakim har ballen på høyre kant, og Christoffer har løpt innover i banen fra sin ving posisjon. Han får tilslutt ballen fra Joakim, og Christoffer lar seg ikke be to ganger, og skyter i nærmeste! Så står det 2-5 til Snertingdal.

Etter 60 minutter så fører Christoffer ballen på venstre kant før han går litt innover. Han ser at Jan står relativt alene og sentrer. Jan mottar ballen og vender om, men skuddet går i tverrliggeren. Et fint angrep.

Så blir det gjort noen bytter. Lars Petter kommer inn for Simen. Og litt senere kommer Tommy inn for Kristian.

Etter 80 minutter spilt så har Joakim ballen. Han sentrer videre til Sivert, som mottar ballen på rundt 19 meter. Han vender om og dribler like greit noen spillere før han vrir skuddet sitt tilbake i lengste hjørnet. En strålende prestasjon fra Sivert! Som igjen scorer hattrick. 2-6 er nå resultatet.

Så kommer det et par bytter til. Bjørn Tore kommer inn for Martin. Og Marius Holmen erstatter Jan.

Etter det siste målet og byttene så skjer det ikke så mye før vi går inn i det 90. minutt. Og de samtlige 8 minuttene dommeren la til (?)

Christoffer som har løpt og løpt i hele kampen lukter et svakt tilbakespill fra Dokka. Han tar ballen og løper mot keeper, men dessverre bruker han litt for lang tid og ser litt usikker ut. Han får tilslutt skutt, men skuddet går utenfor.

Men det tar ikke lang tid før Christoffer er på farten igjen. Han får ballen innenfor 16 meter. Går litt nedover mot venstre kant og skyter overraskende med venstre benet, men dessverre så går skuddet i tverrliggeren. Er veldig mye bra fra Christoffer i denne kampen, men mangler bare det siste lille. Men analytikeren i meg sier at det kommer til å løsne snart og at Christoffer kommer til å score mange mål i år.

Tilslutt er det et langt utspill fra Dokka. Tony demper ballen på en morsom måte, før han sentrer en lang og høy ball mot Marius. Marius demper ballen med brystet og vender om, ser at keeper er langt ute, og lobber ballen elegant i en bue over keeper og i mål. For en prestasjon!

Det var det siste som skjedde denne kampen. Vil da informere om at neste kamp er mandag den 02.06 på Perstugguflåa klokken 19:00. Motstander er Ringelia. Vel møtt!